Όροι Επισκευών

Όροι Επισκευών

Για συσκευές BOSE αγορασμένες εκτός Ευρώπης ενδέχεται να απαιτείται αποστολή τους στο κεντρικό Service της BOSE στην Ευρώπη (συσκευές που κυκλοφορούν με μη Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας – safety standards) λόγω της ασφάλειας λειτουργίας της συσκευής. Επίσης συσκευές που δεν έχουν την δυνατότητα επισκευής (non repairable) που συνήθως έχουν μη επισκευάσιμα μέρη ακολουθούν την ίδια διαδικασία. Ο χρόνος που απαιτείται για την αποστολή – επισκευή (προτεραιότητα σε σχέση με όλες τις εξυπηρετούμενες Ευρωπαϊκές χώρες) – μεταφορά πάλι στο κέντρο επισκευών μας για παράδοση στον τελικό παραλήπτη είναι στατιστικά περίπου 30 εργάσιμες ημέρες (σημειωτέον ότι δεν είναι πάντα εφικτή η αεροπορική μεταφορά air couriers λόγω μαγνητικών υλικών). Οι χρεώσεις για τα εκτός εγγυήσεως προϊόντα περιλαμβάνουν πάντα τα εκάστοτε μεταφορικά έξοδα.

 

Για συσκευές LOEWE αγορασμένες εκτός Ευρώπης ενδέχεται να απαιτείται αποστολή τους στο κεντρικό Service της LOEWE στην Γερμανία (συσκευές που κυκλοφορούν με μη Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας – safety standards) λόγω της ασφάλειας λειτουργίας της συσκευής. Επίσης συσκευές που δεν έχουν την δυνατότητα επισκευής (non repairable) ή με εκτεταμένες βλάβες που συνήθως έχουν μη επισκευάσιμα μέρη ακολουθούν την ίδια διαδικασία. Ο χρόνος που απαιτείται για την αποστολή – επισκευή (προτεραιότητα σε σχέση με όλες τις εξυπηρετούμενες Ευρωπαϊκές χώρες) – μεταφορά πάλι στο κέντρο επισκευών μας για παράδοση στον τελικό παραλήπτη είναι στατιστικά περίπου 30 εργάσιμες ημέρες. Οι χρεώσεις για τα εκτός εγγύησης προϊόντα περιλαμβάνουν πάντα τα εκάστοτε μεταφορικά έξοδα.

 

Για συσκευές ONKYO αγορασμένες εκτός εξουσιοδοτημένου ελληνικού δικτύου και ειδικά από Ευρώπη μπορεί να αναληφθεί η επισκευή με τον όρο ότι οι εντός εγγυήσεως επισκευές χρεώνονται με το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών καθώς επίσης εξοφλούνται κανονικά κατά την παραλαβή τους ή χρεώνονται με το εκάστοτε κόστος ελέγχου αν δεν επισκευασθούν. Ο ιδιοκτήτης της συσκευής αφού εξοφλήσει την χρέωση της συσκευής του, έχει το δικαίωμα να ζητήσει την εκτέλεση της εγγύησης από τον Πωλητή (κατάστημα ή web store που έκανε την αγορά). (Ν3043/2002 βάσει οδηγίας 1999/44/ΕΚ Άρθρο 1 παρ.2γ,ε,στ & Ν2251/1994). Πέραν αυτών για επισκευές μοντέλων εντός ή εκτός εγγυήσεως αγορασμένες από λοιπές, εκτός Ευρώπης αγορές, ενδέχεται να μην μπορεί να παρασχεθεί υπηρεσία ή ανταλλακτικά λόγω μη εξουσιοδότησης από τον παραγωγό.  

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

warranty_2

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Σύνδεση

fb_mesa

Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) αλλά δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Η φόρμα παραγγελίας σας αναγράφει το πληρωτέο ΦΠΑ στα προιόντα που έχετε επιλέξει.