Αναγγελίες Έκτακτης Ανάγκης

 

Άμεση και Ελεγχόμενη Ειδοποίηση

Στην Ξενοδοχειακή βιομηχανία, υπάρχει μόνο ένα αποδεκτό πρότυπο για την ασφάλεια των επισκεπτών, των φιλοξενούμενων και του προσωπικού: το Υψηλότερο.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κάθε άτομο στο ξενοδοχείο σας πρέπει να είναι σε θέση να απομακρυνθεί σύντομα κι ελεγχόμενα. Ένα αποτελεσματικό σύστημα εκκένωσης έκτακτης ανάγκης είναι παράγοντας ζωτικής σημασίας.

Για την ευκρίνεια της ομιλίας και τις τεχνικές προδιαγραφές των συστημάτων αναγγελιών συναγερμού έχουν θεσπιστεί νέα ευρωπαϊκά πρότυπα, επιβαλόμενα μέσω εθνικών ή τοπικών οικοδομικών κωδίκων και κανονισμών αδειοδότησης. Η Bose προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται ή και υπερκαλύπτουν ακόμη και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το σύστημα έκτακτης ανάγκης εκκένωσης της Bose παρακολουθεί συνεχώς όλες τις γραμμές ηχείων που σχετίζονται με τα μηνύματα, τους ενισχυτές και τα καλώδια, κι ελέγχει τις συνδέσεις με το σύστημα πυρανίχνευσης του ξενοδοχείου. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το σύστημα αντικαθιστά αυτόματα την τρέχουσα πηγή ήχου που ακούγεται, με αυτόματη αναγγελία μηνυμάτων εκκένωσης στην σωστή ένταση και με σαφή κατανόηση της ομιλίας.

business-and-retail-solutions_emergency-evacuation-img1_tcm6-48001

Για να διαχειριστείτε μια εκκένωση χωρίς να προκληθεί συμφόρηση στις εξόδους έκτακτης ανάγκης, το σύστημα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα συναγερμού στους χώρους  που θα πρέπει να εκκενωθούν αμέσως, ενώ ταυτόχρονα να στείλει ένα σήμα κατάστασης αναμονής σε άλλους χώρους.

Με το σύστημα διαχείρισης ήχου Bose® ControlSpace® κι ένα σύστημα εκκένωσης έκτακτης ανάγκης, ο εξαιρετικός ήχος και η ασφάλεια ταιριάζουν απόλυτα.    

Το σύστημα επείγουσας εκκένωσης της Bose: 

business-and-retail-solutions_emergency-evacuation-img2_tcm6-48002

  • Εκπληρώνει ή υπερκαλύπτει και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις

  • Προσφέρει συνεχή παρακολούθηση

  • Παρέχει μηνύματα συναγερμού και ειδοποίησης

  • Είναι επεκτάσιμο

   

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με έναν ειδικευμένο συνεργάτη του τμήματος επαγγελματικών μελετών και λύσεων.

 

 


Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat