Γυμναστήρια & Χώροι Ευεξίας

 

Ηχητική Επένδυση στους Χώρους Εκγύμνασης και Χαλάρωσης

Τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν σήμερα ένα γυμναστήριο, spa, ή ένα κέντρο υγείας & ομορφιάς. Οι επισκέπτες αναζητούν όλο και περισσότερο ένα καταφύγιο για το σώμα και του νου, μακριά από το άγχος της σύγχρονης ζωής. Ένα μέρος όπου μπορούν να απολαύσουν μια έντονη προπόνηση. Ή ένα καταφύγιο όπου μπορούν να απολαύσουν και να περιποιηθούν ή να «αποτοξινώσουν» τον εαυτό τους με θεραπείες αναζωογόνησης. Κι αυτά είναι τα μέρη όπου ο ήχος έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει.

Το σύστημα  διαχείρισης ήχου ControlSpace® της Bose® είναι η ολοκληρωμένη λύση στις σύνθετες απαιτήσεις ενός ξενοδοχείου με πολλές ζώνες. Προσφέρει πλήρη έλεγχο και την ευελιξία να αποδίδει χαλαρωτικό ή έντονο ήχο που να ταιριάζει με τους συγκεκριμένους χώρους που αποτελούν μέρη του συνολικού συστήματος του ξενοδοχείου. Το σύστημα μπορεί ταυτόχρονα να ζωντανέψει μια συνεδρία στην πισίνα υδροθεραπείας ή στο γυμναστήριο, να παρέχει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα μασάζ ή να προσθέτει διακριτική μουσική στην ηρεμία του δωματίου αρωματοθεραπείας – κι όλα να ελέγχονται κεντρικά. Τα περιβαλλοντικά ηχεία της Bose είναι δοκιμασμένα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Και για να υπογραμμίσουμε ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία τους, προσφέρουμε πενταετή εγγύηση.

 

Η λεπτή σχεδίαση των ηχείων δένει αρμονικά με κάθε πολυτελές περιβάλλον Spa, από αρχαϊκό έως ρετρό-chic. Ο ήχος υψηλής ποιότητας Bose® θα δώσει μια θετική συμβολή στην διαμονή και την ικανοποίηση των πελατών σας. Η διεθνής γοητεία της φίρμας Bose ταιριάζει απόλυτα με την υψηλή εικόνα της επιχείρησής σας, εμπλουτίζοντας την εμπειρία των πελατών σας από τα κέντρα αναζωογόνησης του Ξενοδοχείου και ολόκληρης της επιχείρησής σας.

                 

    

FITNESS_1

 Σας προσφέρουμε μια λύση που:

FITNESS_2

  • Είναι ευέλικτη κι έχει δυνατότητα ελέγχου

  • Έχει διακριτική σχεδίαση 

  • Θα εμπλουτίσει την απόλαυση των καλεσμένων σας

  • Είναι δοκιμασμένη σε ακραίες συνθήκες

  • Καλύπτεται με Πενταετή Εγγύηση

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με έναν ειδικευμένο συνεργάτη του τμήματος επαγγελματικών μελετών και λύσεων.


Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat