Κοινόχρηστοι Χώροι

 

Ηχητική Απόλαυση κι Ευκρίνεια Ομιλίας Παντού

Οι σημερινοί πελάτες ενός ξενοδοχείου απαιτούν περισσότερα. Σήμερα, οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να  έχουν υψηλή ποιότητα ήχου στα σπίτια τους και δεν συμβιβάζονται με λιγότερα όταν ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή. Το σύστημα ήχου στους κοινόχρηστους χώρους ενός ξενοδοχείου και στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, θα πρέπει συνεπώς, να εκπληρώνει ορισμένα κριτήρια όσον αφορά την απόδοση, τον έλεγχο και το στυλ.

Ένα σύστημα ήχου που ακούγεται σε κοινόχρηστους χώρους θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδίδει ευχάριστη μουσική τόσο σε δυνατή όσο και σε χαμηλή ένταση. Θα πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση, απαραβίαστο, αξιόπιστο, να ταιριάζει με την διακόσμηση, να είναι επεκτάσιμο και αναβαθμίσιμο. Θα πρέπει να μπορεί να δημιουργεί διαφορετικές ηχητικές ατμόσφαιρες στο lobby, στο bar και το εστιατόριο. Και χρειάζεται να σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τη διάθεση και την ένταση ανάλογα με την ώρα της ημέρας, δημιουργώντας εξομάλυνση εντάσεων. Τα συστήματα διαχείρισης ήχου ControlSpace® της Bose® ανταποκρίνονται σε αυτές τις προκλήσεις μέσω πατενταρισμένων, προσανατολισμένων στην έρευνα τεχνολογιών. Θα αναπτύξουμε το σύστημα στις ανάγκες σας για να έχετε την καλύτερη απόδοση και ευελιξία, σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα ή τον μηχανικό έργου.

public_areas_1

Ανάλογα με την περίπτωση, θα χρησιμοποιήσουμε το αποκλειστικό λογισμικό Modeler® για να κατασκευάσουμε ένα ηλεκτρονικό μοντέλο των χώρων που διαθέτετε ή που πρόκειται να κατασκευάσετε. Θα χρησιμοποιήσουμε ακόμα το βραβευμένο σύστημα αναπαραγωγής Auditioner® για μια ρεαλιστική προσομοίωση του προτεινόμενου συστήματος σε λειτουργία. Μπορείτε κυριολεκτικά «να ακούσετε πριν να αγοράσετε» και να λάβετε αποφάσεις με απόλυτη σιγουριά.

 

Σας προσφέρουμε μια λύση που: 

public_areas2

  • Συνδυάζει λύσεις για δυνατή ή απαλή μουσική ανάλογα με τις ανάγκες σας

  • Είναι εύκολη στη χρήση, αξιόπιστη κι αισθητικά διακριτική 

  • Είναι επεκτάσιμη κι αναβαθμίσιμη

  • Αποδίδει βαθύ, πλούσιο μπάσο σε όλες τις εντάσεις

  • Αποδίδει σαφή ομιλία για αναγγελία σε πολλές ζώνες ή προμαγνητοφωνημένα μηνύματα

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με έναν ειδικευμένο συνεργάτη του τμήματος επαγγελματικών μελετών και λύσεων.

 

 

Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat