Συνεδριακοί Χώροι

 

Επενδύστε στην Ποιότητα Υπηρεσιών

Είναι τα συνέδρια, τα σεμινάρια, οι δεξιώσεις και άλλες εκδηλώσεις ένα σημαντικό μέρος της επιχείρησής σας; Η σειρά συστημάτων διαχείρισης ήχου ControlSpace® της Bose® για μουσική και ομιλία είναι αποτελεσματική, ευέλικτή και εύκολη στη χρήση τόσο για το προσωπικό όσο και τους επισκέπτες σας.

Τα ψηφιακά ελεγχόμενα, δομημένα συστήματα διαχείρισης μουσικής και ομιλίας έχουν την ευελιξία να αποδίδουν ήχο, από κεντρικό σημείο ελέγχου, σε πολλαπλές ζώνες ή δωμάτια. Να διευκολύνουν την διαίρεση ή την συνένωση αιθουσών και να ενσωματώνουν τοπικές εισόδους ήχου, όπως από φορητό υπολογιστή, μικρόφωνο ή μίκτη, όπως απαιτείται ανάλογα. Η ενσωματωμένη «ευφυΐα» του συστήματος ελαχιστοποιεί τη συμμετοχή των χρηστών και προστατεύει από ακούσιες αλλαγές στις ρυθμίσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ποιότητα του ήχου.

Κομψά επιτοίχια χειριστήρια σε κάθε αίθουσα συνεδριάσεων προσφέρουν ρύθμιση της έντασης και επιλογή πηγής με το πάτημα ενός κουμπιού ή μέσω ενός προαιρετικού τηλεχειριστηρίου. Μια μονάδα εισόδου επιτρέπει την άμεση σύνδεση  τοπικού μικροφώνου, φορητού υπολογιστή ή πηγής ψηφιακής μουσικής. Και αν χρειαστεί να ανοίξουν διπλανά δωμάτια σε ένα χώρο για να καλυφθούν μεγαλύτερες ανάγκες? Όλες οι ακουστικές λειτουργίες μπορούν να αντιμετωπιστούν από ένα μόνο χειριστήριο τοίχου.

    

synedriako_1

Τα συστήματα Bose® ControlSpace® είναι εύκολα επεκτάσιμα και αναβαθμίσιμα, και μπορούν να επεκταθούν σε εξωτερικούς χώρους, έτσι ώστε οι βεράντες ή οι χώροι του κήπου να μπορούν να χωριστούν σε ζώνες που προορίζονται για δεξιώσεις και εκδηλώσεις.

  

Το σύστημα διαχείρισης ήχου της Bose προσφέρει: 

synedriako2

  • Μουσική και Ομιλία

  • Κεντρική διαχείριση πηγών και δυνατότητα πολλαπλών ζωνών και πολλαπλών δωματίων

  • Εύκολα στη χρήση χειριστήρια

  • Τοπικές εισόδους για ένα μικρόφωνο, PC, Τηλέφωνο, Μίκτη ή iPod

  • Ευελιξία κι επεκτασιμότητα

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με έναν ειδικευμένο συνεργάτη του τμήματος επαγγελματικών μελετών και λύσεων.

 

 

Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat