Αναλυτικά Articulated Array

 

Τεχνολογία Αρθρωτού Array συστήματος : Περισσότερες πληροφορίες

 

Μία προηγμένη επιστημονική λύση για υψηλή ποιότητα, και ομοιόμορφη ηχητική κάλυψη

Ας σκεφθούμε την φτωχή ηχητική ποιότητα που ακούμε στους περισσότερους δημόσιους χώρους. Μπερδεμένος ήχος σε αθλητικές εγκαταστάσεις ή σχολικά αμφιθέατρα. Ακατανόητη ομιλία και κήρυγμα σε έναν ναό. Την ακατάληπτη ανακοίνωση πτήσης σε ένα αεροδρόμιο. 

Η αποκλειστική, κατοχυρωμένη array τεχνολογία της BOSE® έχει αναπτυχθεί για να βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις ακουστικές προκλήσεις που συναντάμε σε αμφιθέατρα, νυκτερινά κέντρα, θέατρα, ιερούς ναούς, μεταφορικούς σταθμούς και άλλους δημόσιους χώρους. Σκοπό έχει να παρέχει καθαρό, ζωντανό ήχο, πολύ περισσότερο ποιοτικό από αυτό που κάποιος θα θεωρούσε πιθανό για τέτοιες εφαρμογές.


Καλύτερος ήχος μέσω καλύτερης τεχνολογίας

Τα arrays της BOSE® έχουν σχεδιασθεί για να παρέχουν, ομοιόμορφη κάλυψη στους χώρους του κοινού, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν την ποσότητα ακουστικής ενέργειας που φθάνει σε περιοχές όπου δεν υπάρχει κοινό. Τα στοιχεία του κάθε array στοχεύουν με ακρίβεια ώστε να καλύψουν εκπληκτικά ευρύτερες περιοχές ακρόασης. 

Από μόνη της η ευρεία κάλυψη δεν εγγυάται καλύτερο ήχο. Τα arrays της BOSE® παρέχουν υψηλής ποιότητας ηχητική κάλυψη από μικρές καμπίνες ηχείων. Τα arrays της BOSE® ενσωματώνουν κατοχυρωμένες στις ΗΠΑ κατασκευές μεγαφωνικών διατάξεων, που συμπεριλαμβάνονται οι drivers Helical Voice Coil για εξομαλυμένη απόκριση συχνότητας, διαχείριση υψηλών επιπέδων ηχητικής στάθμης και απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής.  

Μικρό μέγεθος ηχείου. Ο συνδυασμός των drivers, ο σχεδιασμός της καμπίνας, η διάταξη του array προσδίδουν σε αυτά τα arrays ηχεία την ιδιότητα να είναι πολύ μικρότερα από οποιαδήποτε άλλη συμβατική προσέγγιση. Ταιριάζουν απόλυτα στην αρχιτεκτονική αισθητική του χώρου σε αντίθεση με άλλα που καταστρέφουν την διακόσμηση και την ατμόσφαιρα του χώρου.

 


Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat