Αναλυτικά Panaray LT

 

Τεχνολογία Συστημάτων PANARAY® LT: Περισσότερες πληροφορίες

  

Προηγμένη τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη για μεγάλες εγκαταστάσεις

PANARAY® LT (Long Throw) - Μακρινής Στόχευσης-  Είναι συστήματα ηχείων που έχουν σχεδιασθεί ειδικά για να καλύψουν τις ακουστικές προκλήσεις των μεγάλων εγκαταστάσεων όπου οι αποστάσεις μεταξύ ηχείου και ακροατών είναι ιδιαίτερα μεγάλη, παρουσιάζεται μεγάλος χρόνος αντήχησης, υψηλά επίπεδα θορύβου βάθους, και εξαιρετικά μεγάλες στάθμες ηχητικής πίεσης.

Τα ηχεία PANARAY® LT έχουν διασφαλίσει δικαιώματα στις ΗΠΑ σαν ηχεία array διατάξεων που παράγουν αυστηρά συγκεκριμένη διασπορά, με ηχητικά κύματα χωρίς παρεμβολές φάσματος για μεσαίες και μεγάλες εγκαταστάσεις. Αυτά τα συμφασικά ηχητικά κύματα αναπαράγονται κατά μήκος του φάσματος συχνοτήτων, αποφεύγοντας ανεπιθύμητη δημιουργία αντηχήσεων.

 

Τεχνολογία που ελαχιστοποιεί την αντήχηση

Η αντήχηση είναι ένας από τους δυσκολότερους παράγοντες που μπορεί κάποιος να ελέγξει σε ηχητικές εγκαταστάσεις μεγάλου μεγέθους. 

Αλλά δεν χρειάζεται πλέον να είναι έτσι. Η χαρακτηριστική στενή δέσμη των συστημάτων PANARAY® LT, σε συνδυασμό με την απίστευτα υψηλή ηχητική στάθμη που παράγουν, επιτρέπει σε μεγάλη ποσότητα ενέργειας να επικεντρωθεί στο σημείο που επιζητούμε υψηλό ευθύ πεδίο. 

Τα ηχεία μπορούν να εγκατασταθούν σε πατενταρισμένες διατάξεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες, στοχεύοντας τον ευθύ ήχο στις περιοχές του κοινού, μειώνοντας τον ήχο που φτάνει στις αντηχητικές επιφάνειες όπου δεν υπάρχουν ακροατές. Αυτό ελαχιστοποιεί ενοχλητικά φαινόμενα ηχούς και ανεπιθύμητων αντηχήσεων. Επίσης επιτρέπει την υπερκάλυψη του θορύβου βάθους χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα.   

Ο θόρυβος βάθους σε μεγάλες εγκαταστάσεις μπορεί να φτάσει κατά μέσο όρο τα 90dB ή περισσότερο, με κορυφές στάθμης ακόμα υψηλότερες. Ενισχύοντας την ένταση ενός πτωχού ποιοτικά ηχητικού συστήματος ώστε να υπερκαλυφθεί ο θόρυβος, απλά κάνει τον κακό ήχο δυνατότερο, και όχι καλύτερο. Καλός ήχος επίσης, που δεν μπορεί να υπερκαλύψει τον θόρυβο βάθους είναι πρακτικά άχρηστος. 

Τα συστήματα PANARAY® LT ενσωματώνουν διασφαλισμένα δικαιώματα στις ΗΠΑ και για τους drivers (μεγάφωνα), τις καμπίνες και τον σχεδιασμό των διατάξεων arrays, για να παρέχουν καταληπτότητα στην ομιλία και ζωντάνια στη μουσική σε όλα τα επίπεδα ακρόασης. Ανταποκρίνονται από την αρχική μουσική υπόκρουση έως τις ισχυρές και δυναμικές αναγγελίες και μουσική, για τις πιο συναρπαστικές στιγμές.    

Αυτά τα συστήματα γρήγορα έγιναν τα audio standard για μεγάλα στάδια και γήπεδα σε όλο τον κόσμο.

 

Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat