Αναλυτικά Full Range Drivers

 

Μεγάφωνα Full Range: Περισσότερες πληροφορίες

 

Σχεδιασμένα για να διαχειρίζονται δύσκολες εργασίες

Τα μεγάφωνα πλήρους εύρους της BOSE βελτιώνονται συνεχώς κι ελέγχονται αυστηρά ώστε να παρέχουν απόδοση και υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, κάτω από συνθήκες υψηλών απαιτήσεων.

 

Σχεδιασμένα για υψηλή πιστότητα, διαχείριση υψηλής ισχύος με αξιοπιστία

Τα μεγάφωνα πλήρους εύρους της BOSE προορίζονται για απαιτητική φορητή χρήση αλλά και για μόνιμες εγκαταστάσεις. Αποτελούν για μεγάλο χρονικό διάστημα επιλογή και προτίμηση μεγάλου εύρους πελατών, από διοργανωτές Ολυμπιακών αγώνων και μεγάλες αλυσίδες λιανικής έως και τοπικούς DJ.

 

Διαφορετικά μεγάφωνα για διαφορετικές χρήσεις

Σχεδιάζουμε και παράγουμε μια μεγάλη γκάμα από μεγάφωνα πλήρους εύρους. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα κάθε ηχείο BOSE να παρέχει άριστη απόδοση και αξιοπιστία που απαιτείται σε όλες τις επαγγελματικές εφαρμογές.

 

Εμείς τα καταπονούμε περισσότερο από ότι εσείς

Περισσότερα από 1500 ηχεία BOSE έχουν χρησιμοποιηθεί στο Calgary και στο Albertville των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Οι Θερμοκρασίες κυμαίνονταν από ανοιξιάτικες 12C έως και απόλυτου ψύχους -29C. Διαμέσου αυτών των δύο απαιτητικών ακραίων συνθηκών ούτε ένα ηχείο BOSE δεν έπαθε βλάβη.

Δεκάδες χιλιάδες από αυτά τα μεγάφωνα είναι σε χρήση ανά τον κόσμο.Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat