Η Εταιρεία μας

Προφίλ

Aπό την ίδρυσή της το 1962, η Εισαγωγική Εμπορική Ελλάδος Α.Ε. (Ε.Ε.Ε.) ηγείται στις εισαγωγές και εξαγωγές οπτικο-ακουστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Το 1987, η Ε.Ε.Ε συμπεριέλαβε στον όμιλό της την εταιρία Audio Group Greece B.V. (Α.G.G.) που εδρεύει στο Amsterdam της Ολλανδίας και λειτουργεί ως υποκατάστημα αλλοδαπής στην Αθήνα.

O όμιλός μας διακινεί τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα,την Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες μέσα από ένα πολύ οργανωμένο δίκτυο μεταπωλητών που ξεπερνούν τα 400 σημεία καθώς και μέσω των ιδίων σημείων Λιανικής με την ονομασία "Fidelity Sound and Vision".

Με επιλεγμένους συνεργάτες, συμβούλους πωλήσεων ειδικευμένων στην τεχνική υποστήριξη και μια ομάδα μηχανικών ήχου με μεγάλη εμπειρία σε οπτικο-ακουστικές εφαρμογές, ο όμιλός μας μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εφαρμογή ήχου και εικόνας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε θέματα consulting, μελετών, εγκαταστάσεων, εκπαιδεύσεων και after sales support.

Ο όμιλός μας διαθέτει εγκαταστάσεις στην Αθήνα και την Πάτρα και συνεργαζόμενο δίκτυο υποστήριξης στη Θεσσαλονίκη για την Β.Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια και Αλβανία.

Τέλος αξίζει να αναφερθούν οι αναφορές και διακρίσεις του ομίλου μας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για τις υψηλές υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει οι οποίες πιστοποιούνται από μια σειρά βραβεύσεων.

Eγκαταστάσεις

Ο όμιλος, εδρεύει στην Αθήνα και διατηρεί κτηριακές εγκαταστάσεις  στην Πάτρα.

1. Στην Αθήνα, η εταιρία βρίσκεται στην οδό Λ. Μεσογείων 321, Κ.Χαλάνδρι. Εκεί βρίσκονται οι Διοικητικές υπηρεσίες, service, κεντρική αποθήκη και το κέντρο εκπαιδεύσεων. Το κατάστημα/Showroom "Fidelity Sound & Vision" βρίσκεται στην είσοδο του κτηρίου. 

2. Στην Πάτρα, η εταιρία βρίσκεται στην οδό Δ. Γούναρη 3 όπου λειτουργεί το Showroom "Fidelity Sound & Vision". 

Σκοπός

"Να υπερέχουμε σε όλες τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, στις αγορές του Audio & Visual Eξοπλισμού μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες με υψηλής ποιότητας  κατασκευαστές"

Όραμα

Το όραμα μας έχει κινητήρια δύναμη την έμπνευση του ιδρυτή του ομίλου, Παναγιώτη Αργυρόπουλου.

"Μαζί ενισχύουμε την ηγετική μας θέση, παρέχοντας μόνο το καλύτερο, προκαλώντας τους εαυτούς μας και επιτυγχάνοντας τους στόχους μας, δημιουργώντας ενθουσιασμό και ικανοποίηση στους πελάτες μας". arththra

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

warranty_2

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Σύνδεση

fb_mesa

Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat