Καριέρα & Θέσεις εργασίας

Σε τί διαφέρει να δουλεύεις στον 'Oμιλο μας;

Eίναι απλό. Επιδιώκουμε πάντοτε την υψηλή ποιότητα σε ότι και αν κάνουμε με προτεραιότητα την επιλογή προιόντων υψηλής πιστότητας και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Χάρη στην αφοσίωσή μας σε αυτό, έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αποτελούμε έναν από τους παλαιότερους και πιο σεβαστούς ομίλους στις Εισαγωγές και Εξαγωγές Ποιοτικών συστημάτων Ήχου & Εικόνας. Δημιουργούμε διαφορετικές ιδέες προώθησης και marketing και δουλεύουμε μαζί με τους συνεργάτες μας για να προσφέρουμε εντυπωσιακά προϊόντα και ενθουσιασμό στους πελάτες μας.  

Ο Όμιλος μας αποτελείται από ανθρώπους πολύπλευρων ικανοτήτων. Επενδύει σημαντικά κεφάλαια στην ανάπτυξη του ομίλου, με ωφέλεια όλων των συνεργατών του.

Ενδιαφέρεστε να έχετε μια καριέρα στον όμιλό μας; 

Στείλτε μας ηλεκτρονικά το βιογραφικό σας σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

arththra

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

warranty_2

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Σύνδεση

fb_mesa

Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat