Συνολικές Λύσεις

 

Συνολική Προσέγγιση Λύσεων από την Bose 

logo_customerfocus_tcm6-1882

 

Εντοπισμός αναγκών του πελάτη - Η Bose θα διαπιστώσει τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου σχετικά με τη λειτουργία του ως επιχείρηση, το στόχο κατασκευής και τη χρήση του, π.χ. απαιτούμενη ατμόσφαιρα, εγκαταστάσεις ήχου, αναγγελίες και απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας.logo_acousticdesign_tcm6-1884

 

Ακουστικός σχεδιασμός - χρησιμοποιώντας το ιδιόκτητο λογισμικό MODELER® της BOSE®, δημιουργούμε ένα ακριβές μοντέλο ακουστικής του χώρου. Αυτό το μοναδικό εργαλείο σχεδιασμού χρησιμοποιείται για να προβλέψει τις βασικές παραμέτρους του ήχου.

total_solution_tcm6-1907

 

Ηχητική Προσομοίωση - η τεχνολογία ηχητικής προσομοίωσης AUDITIONER® είναι ένα πατενταρισμένο αμερικάνικο λογισμικό που χρησιμοποιείται μαζί με μια ειδική συσκευή ακρόασης ώστε να μπορέσει ο σχεδιαστής, ο μηχανικός ή ο τελικός χρήστης να ακούσει μια ακριβή αναπαράσταση της ηχητικής λύσης του συστήματος. Αυτό μπορεί να γίνει πριν από οποιαδήποτε εγκατάσταση του προϊόντος σε πραγματικό χώρο και μπορεί να μειώσει την πιθανότητα μιας λανθασμένης λύσης που θα μπορούσε τελικά να εγκατασταθεί.total_solution_product_tcm6-1914

 

Επιλογή Προϊόντων - επιλέγονται τα κατάλληλα προϊόντα από μια εκτεταμένη λίστα ηχείων, ενισχυτών, controllers κι άλλων συσκευών κι αξεσουάρ ώστε να δημιουργηθούν ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης ήχου. Αυτές περιλαμβάνουν συστήματα μουσικής υπόκρουσης για καταστήματα λιανικής πώλησης, bars, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Ηχεία μακρινής στόχευσης για στάδια και αρένες. Συσκευές  "Παντός Καιρού" για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους. Φορητά συστήματα και συστήματα συνολικής διαχείρισης ήχου για εγκαταστάσεις με πολλαπλές λειτουργίες όπου χρησιμοποιούνται αναγγελίες, πολυζωνικές λειτουργίες με πολλαπλές πηγές ή ζώνες, σε πολλαπλά δωμάτια και λειτουργίες εκκένωσης σε έκτακτη ανάγκη.

total_solution_installation_tcm6-1921

 

Εγκατάσταση και Παράδοση Συστήματος - ευέλικτα προγράμματα εγκατάστασης μέσω ενός δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών εγκατάστασης. Αυτά εξυπηρετούν ειδικές απαιτήσεις, είτε αποκλειστικά για ακουστικό εξοπλισμό ή σε συνδυασμό με την εγκατάσταση πηγών Video, φωτισμού, αναγγελιών και λοιπού εξοπλισμού. Πλήρης παράδοση εγκατάστασης σημαίνει έλεγχο ποιότητας και λειτουργικότητας και περιλαμβάνει ακριβή μέτρηση της απόδοσης και βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων του συστήματος.logo_projectmanagement_tcm6-1890

 

Διαχείριση έργου – ο Project Manager θα προετοιμάσει τη συμφωνία και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, θα διαχειριστεί τη συμμόρφωση με τις θεσμικές και τις τοπικές απαιτήσεις, θα επιβλέπει την σταδιακή παράδοση του εξοπλισμού και θα εξασφαλίσει την έγκαιρη εγκατάσταση και τη σωστή λειτουργία.

logo_aftersalesservice_tcm6-1888

 

After sales service - προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση του χρήστη του συστήματος, συμβάσεις παροχής υπηρεσιών και συντήρησης καθώς και αναβάθμιση της εγκατάστασης μέσω ενός δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών.


Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat