Τεχνολογίες Επαγγελματικού Ήχου Bose

 

Προηγμένες Τεχνολογίες σε Πρωτοποριακά Προιόντα

     

Η τεχνολογία που υπάρχει στα εργαλεία που χρησιμοποιούμε και στα προϊόντα μας είναι αυτό που μας διαφοροποιεί και μας κάνει ξεχωριστούς. Κι αυτός είναι ο λόγος που για περισσότερα από 40 χρόνια η Bose είναι σταθερά προσηλωμένη στην ανάπτυξη νέων και πρωτοποριακών τεχνολογιών.

Και είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτή την πραγματοποίηση. Η Bose είναι ιδιωτική εταιρεία, κι έχει την δυνατότητα να επανεπενδύει ένα σημαντικό ποσό από τα κέρδη στην έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογίας.

Το τμήμα Επαγγελματικών Συστημάτων έχει ειδική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης που είναι υπεύθυνη για την επινόηση και ανάπτυξη πατενταρισμένων τεχνολογιών βοηθώντας έτσι τους τεχνικούς συμβούλους, τους σχεδιαστές και τους εγκαταστάτες να  παρέχουν καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες ηχητικές λύσεις στους πελάτες τους.

Αυτή η ενότητα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις Τεχνολογίες των Επαγγελματικών Συστημάτων της BOSE, με γρήγορη επισκόπηση αλλά και σε βάθος πληροφόρηση.

                       

lab_shot_tcm6-1900


Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat