Εμπορικές Εφαρμογές


Ολοκληρωμένες Λύσεις στις Δικές σας Απαιτήσεις

Το τμήμα Επαγγελματικών Συστημάτων της Bose® προσφέρει ηχητικές λύσεις υψηλής ποιότητας για ένα ευρύ φάσμα εμπορικών εφαρμογών, όπως ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα λιανικής πώλησης, κέντρα αναψυχής, μεγάλες εταιρικές εγκαταστάσεις, γήπεδα, θεματικά πάρκα κι εμπορικά κέντρα. Έχουμε δεσμευτεί, για να διατηρούμε ζωντανή την φήμη μας, να παρέχουμε μόνο άριστες λύσεις και προδιαγραφές στη συνολική διαχείριση ήχου μιας επαγγελματικής εγκατάστασης.                     


Η Επιχείρησή Σας 

Η γνωριμία με εσάς και την επιχείρησή σας είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα σε οποιοδήποτε έργο αναλαμβάνουμε. Η βαθύτερη γνώση των δυνατοτήτων και των περιορισμών που αφορούν το έργο σας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς ώστε να συνεργαστούμε δημιουργικά μαζί σας και να εντοπίσουμε τις συγκεκριμένες ηχητικές σας απαιτήσεις. Αφού εξακριβώσουμε τις ανάγκες σας, διαθέτουμε όλα μας τα εργαλεία και τους συνεργάτες ώστε να δημιουργήσουμε την καλύτερη ηχητική λύση για την επιχείρησή σας.

business-and-retail-solutions-your-market_tcm6-47814

Έχουμε απαράμιλλη παγκόσμια εμπειρία στις συνθέσεις ηχητικών συστημάτων και σε απαιτήσεις διαφορετικών έργων, όπως:

 business-and-retail-panaray-speakers_tcm6-47811

Ξενοδοχεία
Bars κι Εστιατόρια
Αθλητικοί Χώροι & Στάδια
Εταιρικές Εγκαταστάσεις
Χώροι Λιανικής Πώλησης
Εμπορικά Κέντρα
Χώροι Αναψυχής
Αμφιθέατρα και Χώροι Ομιλίας
Ιεροί Ναοί
Πολυτελείς Κατοικίες Προσέγγιση Συνολικών Λύσεων

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες από τεχνικούς και μηχανικούς ακουστικής, τόσο στους επαγγελματίες που καθορίζουν τις προδιαγραφές ενός έργου όσο και στους τελικούς χρήστες, με κύριο στόχο την υψηλότερη ποιότητα στην αναπαραγωγή ήχου. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας Λύσης Συνολικής προσέγγισης της Bose® σε συνεργασία με ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων ProPartners. 

business-and-retail-solutions-total-solution-approach_tcm6-47813


  

Συλλογή προϊόντων

Η εκτεταμένη Συλλογή προϊόντων Bose® περιλαμβάνει συστήματα για μουσική υπόκρουση, ηχεία μεγαλύτερων εντάσεων, μονάδες μπάσου για υποστήριξη χαμηλών συχνοτήτων, αδιάβροχα συστήματα για υπαίθριες εφαρμογές, φορητά συστήματα, controllers, ενισχυτές και άλλα προϊόντα και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν συστήματα συνολικής διαχείρισης ήχου. Τα συστήματα αυτά περιλαμβάνουν αναγγελίες, πολλαπλές πηγές, πολλαπλές ζώνες, πολλαπλές λειτουργίες αιθουσών και λειτουργίες εκκένωσης σε έκτακτη ανάγκη.

Επαγγελματικές Τεχνολογίες

Το αποκλειστικό, πατενταρισμένο λογισμικό MODELER® της Bose® επιτρέπει την ακριβή πρόβλεψη των βασικών παραμέτρων του ήχου. Το σύστημα προσομείωσης ήχου Auditioner® επιτρέπει στους σχεδιαστές, στους μηχανικούς και στους τελικούς χρήστες να ακούσουν με ακρίβεια πώς θα ακούγεται το σύστημα στην τελική εγκατάσταση.


  

business-and-retail-solutions-proffessional-solutions_tcm6-47812

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με έναν ειδικευμένο συνεργάτη του τμήματος επαγγελματικών μελετών και λύσεων.

Για τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τις επαγγελματικές σειρές συστημάτων της Bose® που απευθύνονται σε εμπορικές εφαρμογές ήχου, παρακαλούμε επισκεφθείτε το pro.bose.com ή επικοινωνήστε με τους συνεργάτες μας στο τμήμα επαγγελματικού ήχου.Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat