Συστήματα για Μουσικές Σκηνές

 

Προτεραιότητα έχει πάντα η μουσική σαςΔεν πρόκειται απλά για μια νέα σειρά ηχείων. Η σειρά φορητών line array συστημάτων L1® της Bose®, είναι μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στον ζωντανό ήχο.

Χρησιμοποιώντας κατοχυρωμένη τεχνολογία της Bose®, τα Συστήματα για Μουσικές Σκηνές L1® συνδυάζουν ήχο PA και Monitor σε μια ενιαία μονάδα, εξαιρετικά εύκολη στην μετακίνηση. Το ηχείο μπορεί να τοποθετηθεί πίσω ή στο πλάι του καλλιτέχνη - και να ακούει τον ήχο όπως ακριβώς τον ακούει και το ακροατήριο.

live-sound-fam-image-01_tcm6-68253live-sound-fam-image-02_tcm6-68254

  

Τι κάνει τα συστήματα L1 τόσο διαφορετικά

Τα συστήματα L1® έχουν μια μοναδική και ιδιαίτερα αποδοτική κάθετη σχεδίαση: μια κομψή στήλη με μικρά μεγάφωνα, τοποθετημένα σε  μικρή απόσταση μεταξύ τους. 

Αυτή η ασυνήθιστη κάθετη σχεδίαση έχει σημαντική επίδραση στον ήχο. Ένα ηχείο L1® μεταδίδει ηχητικά κύματα προς τα εμπρός και προς τα πλάγια -αποδίδοντας κάλυψη 180 μοιρών- και πολύ λιγότερο προς τα επάνω και κάτω, μειώνοντας έτσι την ανεπιθύμητη αντήχηση του χώρου.

Ο ενισχυμένος ήχος διαχέεται πολύ πιο ομοιόμορφα στην σκηνή και μέσα στο κοινό. Επίσης το επίπεδο της στάθμης μειώνεται σε σχέση με την απόσταση πολύ πιο αργά από κάθε άλλο συμβατικό ηχείο.

Ελαφρά συστήματα, με ευκολία κλειδώματος, τα L1 είναι ιδιαίτερα εύκολα στη μεταφορά και την εγκατάσταση. Και το χαρακτηριστικό κάθετο περίβλημα των ηχείων, δεν απαιτεί ξεχωριστές βάσεις στήριξης. 

 

Η καλύτερη ρύθμιση τονικότητας με ένα άγγιγμα

Οι προσαρμοσμένες προεπιλογές ToneMatch® προσφέρουν ένα επιπλέον ξεχωριστό πλεονέκτημα στην επίτευξη εξαιρετικού τόνου. 

Απλά επιλέξτε μια προεπιλογή ToneMatch για ένα συγκεκριμένο μικρόφωνο ή μουσικό όργανο, και ο τόνος του καναλιού τελειοποιείται αμέσως για χρήση με το σύστημα L1®. Υπάρχουν περισσότερες από 100 προεπιλογές ToneMatch® για ευρεία γκάμα δημοφιλών μικροφώνων και μουσικών οργάνων, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με τους ίδιους τους κατασκευαστές τους.

live-sound-fam-image-03_tcm6-68255
Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat