Ψυχαγωγία μέσα στα Δωμάτια

 

Προτεραιότητα στην Ψυχαγωγία των Επισκεπτών Σας

Αρκετά χρόνια πριν, τα ξενοδοχεία ικανοποιούσαν την ψυχαγωγία των επισκεπτών τους προσφέροντας ένα ραδιόφωνο-ξυπνητήρι και μια μικρή τηλεόραση στα δωμάτιά τους. Όμως σήμερα, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων έχουν την τάση να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στα δωμάτιά τους, κι αναζητούν όλο και περισσότερο η ψυχαγωγία στα δωμάτια να είναι εφάμιλλη με εκείνη που απολαμβάνουν στο σπίτι τους. Η Bose έχει την απάντηση. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη ξενοδοχειακή λύση, που περιλαμβάνει τόσο επαγγελματικές συσκευές διανομής ήχου καθώς και μεμονωμένα προϊόντα. Μια λύση που καλύπτει κάθε απαίτηση πολυζωνικού ήχου από τους κοινόχρηστους χώρους έως την μουσική και τις ταινίες των δωματίων, συνδυάζοντας εξαιρετική απόδοση ήχου κι αισθητική ποιότητα.

Με την εκτεταμένη γκάμα των προϊόντων μας μπορείτε να ταιριάξτε ηχοσυστήματα στις ανάγκες της επιχείρησής σας και των δωματίων σας.

Τα συστήματα ψυχαγωγίας  Bose® Lifestyle® DVD, που ταιριάζουν για τα δωμάτια επισκεπτών, αποτελούν ολοκληρωμένη λύση απόδοσης, κομψότητας,  απλότητας κι επεκτασιμότητας. Ακόμα τα  συστήματα ψυχαγωγίας 3.2.1® με DVD και τα συστήματα ηχείων CineMate® προσφέρουν απλοποιημένες λύσεις home cinema με δύο μόνο ορατά ηχεία. 

Τα συστήματα Wave® Music παρέχουν υψηλής ποιότητας μουσική απόδοση από μια compact συσκευή. Τα συστήματα ψηφιακής μουσικής SoundDock® γεμίζουν το δωμάτιο με υπέροχο ήχο από μια πηγή iPhone ή iPod.

business-and-retail-solutions_guest-room-entertainment-img1_tcm6-47996

Προσφέροντας υψηλό επίπεδο ακουστικής ποιότητας που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας:

business-and-retail-solutions_guest-room-entertainment-img2_tcm6-47997

 

 
  • Συστήματα εύκολα στη λειτουργία για να ακούτε μουσική- και συστήματα οικιακού κινηματογράφου για τα δωμάτια των επισκεπτών, από την Bose. Προσφέρουν ποιότητα ήχου στα δωμάτια του ξενοδοχείου και τις σουίτες, και διαθέτουν περιορισμό έντασης ήχου για να αποφεύγεται η ενόχληση στους άλλους επισκέπτες.

  • Απλά στην εγκατάσταση, τα συστήματα μας συνδέονται και παίζουν χωρίς δυσκολία ενώ ταυτόχρονα ταιριάζουν ακουστικά κι αισθητικά με ξενοδοχειακούς χώρους υψηλής αισθητικής.

  • Ικανοποιούν τις μουσικές προτιμήσεις κάθε επισκέπτη με την πρόσβαση σε μια έξυπνη βάση μουσικών δεδομένων, προσφορά της μοναδικής τεχνολογίας Bose®.

  • Η διεθνής αναγνώριση της φίρμας Bose® συμπληρώνει το υψηλό προφίλ του δικού σας ξενοδοχείου.

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με έναν ειδικευμένο συνεργάτη του τμήματος επαγγελματικών μελετών και λύσεων.


Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat