Η Φιλοσοφία μας

Aπό την ίδρυσή της το 1962, η Εισαγωγική Εμπορική Ελλάδος Α.Ε. (Ε.Ε.Ε.) ηγείται στις εισαγωγές και εξαγωγές οπτικοακουστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Η φιλοσοφία και οι βασικές της αρχές παραμένουν σταθερές μέσα στην διάρκεια των χρόνων διατηρώντας δυνατή δέσμευση στον σκοπό της: "Nα υπερέχουμε σε όλες τις επιχειρηματικές μας δράσεις μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες με υψηλής ποιότητας κατασκευαστές".

Με το πέρασμα των χρόνων, το πάθος μας για υπεροχή - να παρέχουμε "Μόνο τα καλύτερης" υψηλής τεχνολογίας Audio/Visual προϊόντα - μας έχει κατατάξει στις πλέον σεβαστές εταιρίες στον κλάδο των οπτικό-ακουστικών.

Η "τελειότητα" είναι το κίνητρό μας σε ό,τι κάνουμε. Επιδιώκουμε τελειότητα στα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες, τις δραστηριότητές μας, τις συνεργασίες μας και τους ανθρώπους μας. Η διαρκής μας βελτίωση είναι η προτεραιότητά μας σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητές μας.

Η δέσμευση στον σκοπό μας, μας αποζημίωσε.

Τον σχεδιασμό, την μελέτη και την εκπόνηση  των μεγαλύτερων συστημάτων επαγγελματικού ήχου- όπως την πλειοψηφία των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Ολυμπιάδας της Αθήνας το  2004 - εμπιστεύονται στην έμπειρη ομάδα μηχανικών ήχου της εταιρίας μας.

Σήμερα, ο όμιλός μας διαθέτει περισσότερα από 400 σημεία μεταπώλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο και συνεχίζει με επιτυχία να επεκτείνει την τεχνογνωσία του και στις Βαλκανικές Χώρες.

arththra

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

warranty_2

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Σύνδεση

fb_mesa

Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat