ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Προϊόντα

Η εκτεταμένη σειρά επαγγελματικών προϊόντων της BOSE® επιτρέπει πολλές διαφορετικές λύσεις-συνθέσεις που θα καλύψουν τέλεια τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Είτε πρόκειται για εσωτερικούς είτε για εξωτερικούς χώρους, για μικρότερα ή μεγαλύτερα έργα, για φορητές ή σταθερές εγκαταστάσεις, η Bose έχει μια συγκεκριμένη λύση για εσάς. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συστήματα ηχείων, λύσεις ενισχυμένου ήχου και τα σχετικά ηλεκτρονικά, επιτρέποντας υψηλό βαθμό ευκολίας προς το χρήστη ή ακόμα και αυτόματο έλεγχο.

Για τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα επαγγελματικά συστήματα ήχου της BOSE®, για downloads, software, εγκαταστάσεις και υλικό marketing που αφορούν τις επαγγελματικές εφαρμογές ήχου, πατήστε εδώ.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, οι μηχανικοί μας είναι στην διάθεσή σας για να δώσουν λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα ήχου σας απασχολεί. Πατήστε εδώ για στοιχεία επικοινωνίας με το επαγγελματικό τμήμα. 

Όλα τα αποσπάσματα αναπαράγονται κατόπιν αδείας. Tα iPod, iPhone και iPad είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

evden eve nakliyat

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) αλλά δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Η φόρμα παραγγελίας σας αναγράφει το πληρωτέο ΦΠΑ στα προιόντα που έχετε επιλέξει.